Обліково-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємства : методичні вказівки до практичних занять - Скорук, Олена Володимирівна (My University, 2022)
Навчально-методичне видання містить структуру навчальної дисципліни, методичні рекомендації до практичних занять, питання для обговорення на практичному занятті, навчальні завдання, рекомендовану літературу. Рекомендовано студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування». Методичні вказівки можуть буди корисними для студентів інших освітньо-професійних програм.
Keywords: безпека підприємства; обліково-аналітичне забезпечення; обліково-аналітична діяльність; обліково-аналітична інформація; 657-047.44:334.7-049.5(072)