Актуальні проблеми зовнішньої політики країн і регіонів - Патійчук, Віктор Олексійович; Кулик, Сергій Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчально-методичному виданні запропонований пакет тестових завдань трьох ступенів складності, які дають змогу оцінити зміст найважливіших проблем зовнішньої політики країн та регіонів світу. Навчально-методичне видання рекомендовано для підготовки магістрів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини».
Keywords: міжнародні відносини; актуальні проблеми зовнішньої політики; країни світу; регіони світу; тестові завдання; 327.7: 342:351.746