Корпусна лінгвістика : програма вибіркової навчальної дисципліни - Макарук, Лариса Леонідівна; Makaruk, Larysa L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни «Корпусна лінгвістика» є ознайомлення студентів з ключовими аспектами розробки корпусів як провідного напряму сучасного мовознавства, що уможливить формування у студентів навичок та умінь, необхідних для розвою наявних корпусів та укладання нових, які здатні репрезентувати мовний матеріал
Робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістра. Галузь знань 03 Філологія. (Мова та література (англійська)); (Мова та література (німецька)) (Мова та література (французька мова)). Галузь знань 014 Освіта Спеціальність 014 середня освіта (англійська мова, німецька мова, французька мова).