Особливості ідеомоторного тренування волейболістів (регуляція психічних станів). - Пантік, В. В.; Митчик, О. П.; Жигун, К. Ф.; Pantik, V. V.; Mitchik, A. P.; Gigun, K. F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
Проаналізовано особливості регуляції психічних станів спортсменів (ідеомоторне тренування) у період тренування та прогноз ефективності їх майбутньої діяльності в умовах тренувань і змагань. In the article the features of adjusting of mental conditions of sportsmen (ideomotornaya training) in the period of training and prognosis of efficiency of their future activity in the conditions of training and competitions are analysed.
Features of the Ideomoto rno y Training of Volley-Ballers (Adjus- ting of Mental Conditions).
Keywords: ідеомоторне тренування; психодіагностика; психічні стани; вольовий акт; просторова уява; оперативне мислення; ideomotornie training; psihodiagnostika; mental conditions; volitional act; spatial imagination; operative thought