Національна специфіка фразеологізації концепту ISLAM в іспанській лінгвокультурі (на матеріалі паремій із компонентом moro) - Суслова, М. О.; Suslova, M. A (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті викладені результати аналізу паремій з компонентом moro в іспанській мові. Вивчено додаткову інформацію, внесену пареміями в загальний зміст концепту ISLAM. The article represents the results of the analysis of the proverbs with the component moro. The author defines new components of the content of the ISLAM concept.
National Specificity of Concept ISLAM Phraseologisation in Spanish Lingvoculture (on the Material of the Proverbs with Component moro)
Keywords: концепт; іспанська лінгвокультура; лінгвокогнітивна модель; паремія; concept; Spanish lingvoculture; lingvocognitive model; proverb