Історія музичної культури: робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Історія музичної культури» для студентів за напрямом підготовки 6.020204 «Музичне мистецтво» заочної форми навчання
Keywords: історія музичної культури; робоча програма; музичне мистецтво; заочна форма навчання