Мікроекономіка: методичні рекомендації до виконання самостійної роботи - Сур'як, Алла Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації призначені для допомоги здобувачам освіти в опрацюванні питань, винесених на самостійне опрацювання й вивчення для засвоєння науково-практичних основ, методологічних та організаційних положень мікроекономіки. Рекомендовано студентам 1 курсу галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 051 Економіка, ОП Аналітична економіка; галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, ОП Фінанси і кредит; галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент, ОП Менеджмент; галузі знань 07 Управління і адміністрування, спеціальності 075 Маркетинг, ОП Маркетинг; галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво та торгівля, ОП Підприємництво, торгівля та біржова діяльність бакалаврського рівня підготовки
Keywords: Мікроекономіка; методичні вказівки до самостійної роботи; 330.101.542(075.8)