Ретроспектива та генезис маркетингової логістики - Рейкін, Віталій Самсонович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У ретроспективі виокремлюють три аспекти терміну «логістика»: військовий, математичний та економічний. Витоки логістики часто були дотичні до військового мистецтва, оскільки логістика розвивалася та вдосконалювалася з часом, а військові операції планувалися і проводилися у різних країнах в різні часові періоди.
Keywords: Маркетингова логістика; ретроспектива; генезис; 339.138(06)