Експрес-контроль з курсу «Основи здоров’я» 9 клас - Крук, Тетяна Євгеніївна; Дмитроца, Олена Романівна; Журавльов, Олександр Анатолійович (My University, 2021)
Посібник складено відповідно до чинної програми Міністерства освіти і науки України з основ здоров'я та підручника «Основи здоров’я» (авт. Т.Є. Бойченко, І.П. Василашко, С.В. Васильченко, О.К. Гурська, Н.І. Гущина, Н.С. Коваль – К.: «Генеза», 2017). Увесь запропонований матеріал відповідає вимогам державного освітнього стандарту і може використовуватися при роботі за будь-яким підручником. Посібник призначений для організації самостійної роботи дев᾽ятикласників на уроках та швидкої перевірки рівня знань учнів. Кожна самостійна робота подана у двох варіантах і розрахована на 7—10 хвилин.Залежно від мети, поставленої на уроці, роботи можуть бути використані на різних етапах навчання: при перевірці раніше вивченого матеріалу, закріплення нового матеріалу, а також для індивідуальної та корекційної роботи. Їх можуть використовувати учні і для самоконтролю навчальної діяльності. Оцінка за роботу визначається як сума балів за виконання всіх завдань та може максимально дорівнювати 12 балам. Видання призначене для учнів 9 класів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів основ здоров’я.
Keywords: основи здоровя; експрес-контроль знань; 371.72(07)