Особливості застосування маркетингових концепцій в управлінні економічною діяльністю суб’єктів вітчизняного і міжнародного бізнесу - Ломовських, Л.; Єфремова , Н.; Марченко, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості застосування маркетингових концепцій в управлінні економічною діяльністю суб’єктів вітчизняного і міжнародного бізнесу
Keywords: маркетингові концепції; економічна діяльність