Адміністрування податків (вітчизняний і міжнародний контексти): методичні рекомендації до самостійної роботи. - Сафарова, Анна Таджидінівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять питання для самостійного опрацювання, для самоконтролю, практичні завдання та ситуації і приклади їх розв’язування, тестові завдання, теми рефератів, перелік питань для підготовки до заліку, рекомендовану літератури.Рекомендовано здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньою програмою «Облік і оподаткування».
Keywords: оподаткування; адміністрування податків; 336.225.2(477:100)(07)