Професійна підготовка фахівців фізичної культури та спорту - Яців, Я.; Yatsiv, Ya. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто різні сторони професійної підготовки вчителів фізичної культури й спорту та показано вирішальні чинники в підготовці висококваліфікованих спеціалістів з фізичного виховання The article deals with different sides of professional training in physical culture and sports and the main constituents are shown that help in training of highly qualified specialists for the sphere of physical education.
Professional Training of Specialists of Physical Culture and Sports
Keywords: учитель фізичної культури та спорту; метод; професійна підготовка; фізична підготовленість; викладач; спортивна діяльність; творчість; духовність; teacher of physical education and sports; methods; professional training; physical preparedness; tutor; sports activity; creative work; cultural wealth