Прикладне програмне забезпечення та обробка спеціалізованої інформації - Глинчук, Людмила Ярославівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни “Прикладне програмне забезпечення та обробка спеціалізованої інформації” орієнтована на специфіку підготовки магістра галузі знань 12 “Інформаційні технології”, спеціальності 122 “Комп’ютерні науки та інформаційні технології”, за освітньо-професійною програмою “Комп’ютерні науки та інформаційні технології”; галузі знань 01 “Освіта”, спеціальності 014 “Середня освіта”, за освітньо-професійною програмою “Інформатика”. Рекомендовано викладачам та студентам факультетів вищих навчальних закладів напряму програмне забезпечення.
Keywords: програмне забезпечення; обробка спеціалізованої інформації; математичні пакети