Вплив соціальної безпеки на відтворення населення - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (АФ ЗАТ «Аналітик»; Академія муніципального управління, 2013)
Стаття присвячена визначенню сутності поняття соціальної безпеки населення та її основних ознак. У статті на теоретичному рівні обґрунтовано зв'язок соціальної безпеки з відтворенням населення. Article is devoted to the definition of the essence of concept of social security of the population and its main features. This article theoretically grounded connection with the social security and the reproduction of the population.
The impact of social security on population reproduction
Keywords: соціальна безпека; social security; відтворення населення; population reproduction; природний рух; natural movement; міграційний рух; migration