Основи соціології: підручник - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, E. B. (Перспектива, 2006)
Підручник підготовлений на базі навчального посібника „Основи соціології(К.,1996)та прочитаних у Рівненському інституті слов’янознавства лекцій. У підручнику розглядаються теоретичні і практично-прикладні проблеми соціології як науки, що вивчає природу і механізми соціальних явищ і процесів. Призначений для студентів, аспірантів і викладачів вищих закладів освіти України, а також для науковців і практичних працівників.
Sociology bases
Keywords: соціологія; sociology