Теоретичний курс другої іноземної мови (французької) : програма нормативної навчальної дисципліни - Андрієвська, Вікторія Валеріївна; Andriievska, Viktoriia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Вивчення навчальної дисципліни "Теоретичний курс другої іноземної мови (французької)" передбачає огляд базових наукових дисциплін французької мови: стилістики, граматики, лексикології та історії мови. Навчальний курс складається з лекцій і практичних занять, які базуються на знанні французької мови та її граматичних, синтаксичних, лексико-семантичних і стилістичних особливостях.
Програма навчальної дисципліни «Теоретичний курс другої іноземної мови (французької)» підготовки бакалавра, галузі знань 0203 Гуманітарні науки, напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (англійська)
Keywords: навчальна програма; друга іноземна мова; французька мова; бакалавр