Економічно-екологічний ефект при реструктуризації на автотранспортних підприємствах - Компанець, К.; Повшедний, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено економічно-екологічний ефект при реструктуризації на автотранспортних підприємствах
Keywords: економічно-екологічний ефект; автотранспортні підприємства