Конфліктність як терміноструктура і терміносистема - Удалов, Віктор Лазарович; Udalov, Viktor L. (Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2005)
Конфліктність твору досліджується як єдність співвідношення конфлікту і колізії, що дозволяє побачити взаємодію цих чинників та форми прояву конфліктності у творі. The conflictation of works is submitted as unity of a parity of the conflict and collision. It anables to see interaction of these aspects and forms in manifestation of the conflictation.
The conflictation as term-structure and term-system
Keywords: конфліктність; терміноструктура; терміносистема; conflictation; term-structure; term-system