Особливості мотивації досягнення у людській діяльності - Ризак, Володимир; Квіквініа, Палміра (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Мотивація посідає чільне місце у діяльності людини, діяльність специфічно людська форма ставлення до навколишнього світу, а спорт є специфічною сферою діяльності людини, яка має творчий характер, розвиток особистості спортсмена є досить різноманітним і особливу увагу слід звертати на розвиток психічної сфери, яка є досить важлива для професійного зростання, Мотивація діяльності є керуючим фактором у розвитку спортивної кар’єри індивіда.
Keywords: мотивація