Аналіз та приклади інформаційних атак у месенджері Telegram - Глинчук, Людмила Ярславівна (My University, 2024)
Тези зосереджують увагу на інформаційних атаках у Telegram. Були відібрані деякі інформаційні повідомлення та проаналізовано їх ідентифікацію як частину інформаційних атак.
Keywords: Месенджер; інформаційні атаки; дезінформація; залякування; схематизм; глузування; вклинювання; фальшування; 004.773:316.776-047.44