Лісознавство - Дейнека, Людмила Панасівна; Войтюк, Василь Петрович (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
Подано бібліографічну інформацію з курсу "Лісознавство", який викладається у ВНУ ім. Лесі Українки . У покажчик включено книги, автореферати дисертацій, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань, електронні ресурси. Підбір матеріалів завершено у лютому 2012 р. Рекомендовано для студентів біологічного ф-ту (напрям підготовки "Лісове і садово-паркове госп-во).
Keywords: бібліографічні видання; 4я1