Основи економічних теорій : програма нормативної навчальної дисципліни - Єлісєєва, Людмила Володимирівна; Eliseeva, Liudmyla V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Основи економічних теорій» для студентів 2 і 3 курсів за напрямами підготовки: 6.020105 – Документознавство та інформаційна діяльність, 6.020103 – Музейна справа і охорона пам’яток історії та культури, 6.030300 – Історія, 6.040300 – Політологія, 6.020303 - Філологія (Мова та література (англійська, німецька, французька), Прикладна лінгвістика, 6.020205 – Образотворче та декоративне мистецтво, 6.020204 – Музичне мистецтво, 6.020200 – Хореографія, 6.010201 – Фізичне виховання, 6.010203 - Здоров’я людини, 6.010202 – Олімпійський спорт, 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.080100 – Математика, 6.030201 – Міжнародні відносини, 6.030203 – Міжнародні економічні відносини, 6.030204 – Міжнародна інформація, 6.030205 – Країнознавство.
Keywords: економіка; economics; мікроекономіка; microeconomics; макроекономіка; macroeconomics