Оцінка сталості земельного менеджменту: огляд підходів і практик - Караїм, Володимир Павлович (Луцький національний технічний університет, 2024)
У статті розглядаються основні підходи та практики, які надають можливість науково обґрунтованої оцінки сталості земельного менеджменту, серед яких Indicators of the UN for SDGs, LADA, ЕА, SDAG, LCA, LQI, SLM та ін.
Keywords: Земельний менеджмент; сталий розвиток; оцінка сталості