Аналіз якості води річки Турія в межах міста Ковеля - Самчинська, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Випускна кваліфікаційна робота присвячена оцінці якості масиву поверхневих вод річки Турія в межах м. Ковеля. У першому розділі роботи наведено еколого-географічні умови басейну річки Турія. Другий розділ присвячений опису території дослідження та методик дослідження. У третьому розділі описано джерела забруднення р. Турія, наведено результати оцінки якості масиву поверхневих вод р. Турія в межах м. Ковеля за гідрофізичними та гідрохімічними показниками.
Keywords: річка Турія; якість масиву поверхневих вод; гідрофізичні показники; гідрохімічні показники