Основи економічних теорій : методичні вказівки до самостійної та індивідуальної роботи - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviychuk, Natalia (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Методичні вказівки розроблені з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до самостійної роботи та індивідуальних науково-дослідних завдань. Вони містять перелік питань, які виносяться на самостійне опрацювання, перелік ІНДЗ, вимоги до змісту та оформлення індивідуальних науково-дослідних завдань, оцінювання, питання для підсумкового контролю та список рекомендованої літератури.
Рекомендовано студентам неекономічних напрямів підготовки
Keywords: економічна теорія; основи економічної теорії