Органічна хімія - Сливка, Наталія Юріївна; Цісар, Оксана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання містить методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчального курсу «Органічна хімія» та завдання для самопідготовки.
Keywords: Методичні рекомендації; Органічна хімія; 547(07)