Цитологічний вияв мейотичної мутації томату dsm4 - Василишин, Ольга Петрівна; Лісовська, Тетяна Павлівна; Vasylyshyn, Olha P.; Lisovska, Tetiana P. (My University, 2017)
За цитологічним виявом ми класифікували мутацію dsm4 як синаптичну із середнім ступенем десинапсису. Дослідження мейотичних мутантів, які виявляють фенотип десинапсису, дозволить з’ясувати генетичний контроль підтримання когезії сестринських хроматид в мейозі.