Пріоритети соціально-відповідальної політики регіону в контексті суспільно-економічних змін в Україні - Колосок, Андрій Мирославович (Національна Академія Управління, 2015)
У статі здійснено аналіз регіональної соціальної політики у Волинській області. Розкрито пріоритети соціального захисту населення в регіоні в умовах складного соціально-економічного стану держави. Запропоновано заходи щодо його вдосконалення на місцевому та загальнодержавному рівнях.
The article presents the results of the author’s analysis of the regional social policy in the Volyn region. Priorities of population social protection in the region under the current socioeconomic turbulent environment in the country are described. Measures and actions on the improvement of social protection at both local and national levels are suggested.
Keywords: соціальний захист; соціально відповідальна політика; соціально відповідальна держава; social protection; socially responsible policy; socially responsible state