Українська мова як іноземна - Данилюк, Ніна Олексіївна; Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» відповідає Загальноосвітньому стандарту з української мови як іноземної для слухачів-іноземців підготовчого відділення та програмам з української мови як іноземної (A1–В1), рекомендованим МОН України. Представлено мовний, мовленнєвий і комунікативний матеріал, опанування якого є достатнім для отримання сертифіката. Для викладачів, магістрантів, аспірантів, слухачів-іноземців підготовчих відділень.
Keywords: українська мова як іноземна; структура навчальної дисципліни; теми практичних занять; політика оцінювання; підсумковий контроль; 811.161.2(073)