Економіка інноваційного підприємства: програма нормативної навчальної дисципліни - Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, L. G. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма є узагальненням напрацювань у сфері економіки та підприємництва. Метою робочої навчальної програми є допомога студентам в отриманні ґрунтовних знань з економіки підприємств та практичних навичок у прийнятті економічно обґрунтованих управлінських рішень щодо підвищення ефективності господарювання.
Робоча програма навчальної дисципліни «Економіка інноваційного підприємства» для студентів галузі знань 1801 – Специфічні категорії, спеціальності 8.180100012 «Управління інноваційною діяльністю» заочної форми навчання
Keywords: економіка; інновація