Органічна хімія. Завдання для підготовки до семінарів та контрольних опитувань. Частина І. - Кадикало, Елла Максимівна; Сливка, Наталія Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Дані методичні рекомендації призначені для самостійної підготовки до семінарів і контрольних робіт, що виконуються на лабораторних заняттях з органічної хімії, студентів спеціальностей Хімія, Середня освіта (Хімія). Структура вказівок базується на програмі навчальної дисципліни «Органічна хімія». Контрольні завдання запропоновані до 9 тем дисципліни «Органічна хімія», які викладаються у 5-му семестрі. У них розглянуто завдання з номенклатури хімічних сполук, розв’язування схем хімічних перетворень органічних речовин і розрахункових задач. До кожної з наведених тем подано приклади для виконання даних завдань. Рекомендовано студентам 3-го курсу студентів спеціальностей Хімія і Середня освіта (Хімія).
Keywords: Методичні рекомендації; Органічна хімія; 547(076.5)