Теоретичні основи ринкового механізму управління природокористуванням - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара, 2013)
У роботі проаналізовано теоретичні основи ринкового механізму управління природокористуванням.

The paper analyzes the theoretical foundations of the market mechanism of environmental management.
Keywords: ринковий метод; market method; принцип бульбашки; principle of bubbles; банк прав на забруднення; banki of pollution rights; біржа прав на забруднення; exchange of pollution rights