Психологічні аспекти зворотного зв’язку та їх вплив на управління персоналом - Антончик, Максим Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У науковій роботі розглянуто роль зворотного зв'язку в управлінні персоналом, а також психологічні механізми, що впливають на його ефективність. Визначено, як зворотний зв'язок впливає на продуктивність працівників, їхню мотивацію, самооцінку та емоційний стан. Поняття психологічних аспектів зворотного зв'язку розглядається як важливий інструмент управління, який сприяє професійному розвитку та коригуванню поведінки працівників. Проаналізовано результати оцінки зворотного зв'язку та його впливу на мотивацію, самооцінку, емоційний стан працівників працівників, а також визначено, що конструктивний зворотний зв'язок має найсуттєвіший вплив на ефективність роботи команди.
Keywords: зворотний зв'язок; управління персоналом; продуктивність; мотивація; емоційний стан