Виробнича практика з маркетингової та міжнародної логістичної діяльності - Милько, Інна Петрівна; Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки призначені для виконання завдань щодо виробничої практики з маркетингової та міжнародної логістичної діяльності та підготовки звіту про проходження практики. Викладено завдання, зміст, структуру звіту, основні позиції щодо організації та керівництва, етапи проходження виробничої практики з маркетингової та міжнародної логістичної діяльності; вимоги до оформлення та захисту звіту. Рекомендовано здобувачам ОПП Маркетинг та міжнародна логістика другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю Маркетинг.
Вступ
1. Організація та порядок проходження виробничої практики з маркетингової та міжнародної логістичної діяльності
2. Структура звіту про проходження виробничої практики з маркетингової та міжнародної логістичної діяльності
3. Порядок оформлення звіту з виробничої практики
Keywords: 339.1:005.932]:378(072)