Інформаційно-аналітичне забезпечення обліку в бюджетних організаціях за допомогою програми «ПАРУС – Бухгалтерія 7.40» - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2011)
Охарактеризовано інформаційно-аналітичне забезпечення обліку в бюджетних організаціях за допомогою програми «ПАРУС – бухгалтерія 7.40».
Keywords: програма «ПАРУС – Бухгалтерія 7.40»; документи; оборотні відомості; звіти; словники