Конкуренція та конкурентоспроможність підприємства: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є фактори і стратегії забезпечення конкурентоспроможності підприємств у глобальному середовищі. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: Змістовий модуль 1. Конкуренція, конкурентоспроможність, конкурентні переваги. Змістовий модуль 2. Управління конкурентоспроможністю підприємства.
Робоча програма навчальної дисципліни «Конкуренція та конкурентоспроможність підприємства» складена відповідно до освітньо-професійної програми для галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» та навчального плану підготовки магістрів спеціальності 8.03050401 «Економіка підприємства» (за видами економічної діяльності).
Keywords: конкуренція; конкурентноспроможність підприємства