Особливості вокальної підготовки бакалаврів музичного мистецтва - Зарицька, Анна Андріївна; Мрочко, Віктор Миколайович (Луцький педагогічний коледж, 2020)
Творча спрямованість у вокальній підготовці бакалавра музичного мистецтва сприяє професійному становленню фахівця, відповідальності в освоєнні явищ вокального мистецтва, самовдосконаленням на шляху до професіоналізму і майстерності, оволодінням необхідною «палітрою» способів професійної діяльності, проявом продуктивної компетентності.
Keywords: вокальна підготовка; бакалавр музичного мистецтва; творча спрямованість