Менеджмент саморозвитку особистості: збірник тестів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Наведено варіанти тестів для перевірки знань із теоретичного матеріалу дисципліни «Менеджмент саморозвитку особистості». Рекомендовано студентам другого курсу напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент».
Self-development personality management: a collection of tests
Keywords: менеджмент; саморозвиток; особистість; management; self development; personality