Психічне здоров’я та психологічна стійкість української молоді в умовах війни - Коструба, Наталія Сергіївна; Ляшко, Лілія Михайлівна; Фіщук, Оксана Сергіївна (My University, 2025)
У монографії представлено наукове дослідження психічного здоров’я та психологічної стійкості молоді в умовах війни. Запропонована програма розвитку психологічної стійкості та збереження психічного здоров’я в умовах кризи. Для психологів, соціальних працівників, волонтерів, учасникам громадських організацій, що надають психологічну підтримку, а також широкого кола зацікавлених читачів.
Keywords: грамотність у сфері психічного здоров'я; ставлення до здоров’я; психічне здоров'я; психологічна стійкість; 159.922.8:159.944:355/359