Средства вербализации мелодики в современном английском языке - Демчук, А. И.; Демчук, A. I.; Demchuk, A. I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
В статье анализируются средства вербализации мелодики в современном английском языке, которая рассматривается как одна из просодических характеристик речевого голоса. Детально охарактеризирована семантическая структура выделенного корпуса лексических единиц на уровне сем и семем. У статті проаналізовано засоби вербалізації мелодики в сучасній англійській мові, яка трактується як одна з просодичних характеристик мовленнєвого голосу. Докладно охарактеризовано семантичну структуру виокремленного корпусу лексичних одиниць на рівні сем і семем. The article studies means of melody verbalization in the modern English language. Melody is considered as one of the speaking voice prosodic characteristics. The lexical units semantic structure is analyzed on the level of semes and sememes.
Засоби вербалізації мелодики в сучасній англійській мові
Means of Melody Verbalization in the Modern English Language
Keywords: вербализация; мелодика; просодическая характеристика; речевой голос; семантическая структура; вербалізація; мелодика; просодична характеристика; мовленнєвий голос; семантична структура; verbalization; melody; prosodic characteristic; speaking voice; semantic structure