Народно-сценічний танець та методика його викладання: метод. рек. для студ. спеціальності «Хореографія» - Андрійчук, Марина Олексіївна; Andriichuk, Maryna O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
При підготовці методичних рекомендацій, формуванні мети і завдань автор спиралась на власний досвіт навчально-виховної роботи у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. Навчально-методична праця викладача розроблена для студентів спеціальності «Хореографія» згідно програми для підготовки засвоєння і викладаний у послідовності, що забеспечує реалізацію принципу наступності в оволодінні фаховими знаннями.
Keywords: Народний танець; хореографія; мистецтво