Участь прокурора при укладенні угоди про визнання винуватості у кримінальних провадженнях про колаборацію - Назарук, Олена Ігорівна (Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, 2024)
Визначено особливості укладення угоди про визнання винуватості у провадженнях про колаборацію. Окреслено окремі аспекти участі прокурора при укладенні такого виду угод. Наголошено на обʼєктивну обумовленість застосування компромісу до особи, яка вчинила колабораційну діяльність.
Keywords: прокурор; угода про визнання винуватості; кримінальне провадження; колаборація; 351.74