Мета та рівні управління інформаційною складовою економічної безпеки підприємства - Семенюк, Марія-Віолетта Андріївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
В економічній діяльності захист інформації дає можливість отримувати високі доходи, укладати вигідні контракти з контрагентами, істотно підвищує рівень конкурентоспроможності підприємства, в тому числі дозволяє значно підвищити ефективність діяльності організації в цілому. У зв'язку з цим інформаційна безпека є невід'ємним елементом системи економічної безпеки.
Keywords: Управління інформаційною складовою; Економічна безпека