Теоретико-методичні основи обліково-аналітичного забезпечення виплат військовослужбовцям - Томчук, Ю. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено теоретико-методичні основи обліково-аналітичного забезпечення виплат військовослужбовцям
Keywords: виплати військовослужбовцям; виплати працівникам