Аналіз культурно-гуманітарного співробітництва між Україною та Францією - Максимова, О. Є.; Maksimowa, O. E. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Проаналізовано культурно-гуманітарне співробітництво України та Франції у галузях науки, освіти та культури. Досліджено розвиток відносин між двома країнами та проведені заходи. Висвітлена вагомість співробітництва України та Франції на сучасному етапі. In the paper cultural and humanitarian cooperation between Ukraine and France in the fields of science, education and culture is analyzed. Investigated the development of relations between two countries and organized events. Highlighted the importance of cooperation between Ukraine and France in our days.
Analysis of Cultural and Humanitarian Cooperation Between Ukraine and France
Keywords: Україна; Франція; культурно-гуманітарне співробітництво; Ukraine; France; cultural and humanitarian cooperation