Кратологія - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Кратологія» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет історії, політології та національної безпеки, Кафедра політології та державного управління). Розміщення джерел (119 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК та частково УДК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; фенoмен влади; типoлoгiя влaди; антpoпoлoгiя влaди; 32(01)