Підготовка майбутніх учителів до асоціативного навчання іноземних мов учнів початкової школи - Гусак, Людмила Євгенівна; Husak, Liudmyla Ye. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Монографія присвячена висвітленню однієї з актуальних та найбільш складних проблем – підготовці майбутніх учителів до асоціативного навчання іноземних мов молодших школярів. У монографії на підставі застосування компетентнісного підходу формулюються нові теоретичні положення, уточнюється зміст окремих понять, що мають значення для науки, практики, а також для вдосконалення підготовки учителя початкової школи в умовах впровадження асоціативного навчання молодших школярів. У роботі з врахуванням філософських, психологічних, дидактичних та методичних позицій обґрунтовується та представляється ефективна система – підготовки майбутніх учителів до асоціативного навчання іноземних мов учнів початкової школи. The monograph is devoted to the problem of training the future teachers to the associative teaching of English to younger pupils. Different approaches to training future teachers are presented in the book. The notions “training, professional training, pedagogical training and special training” have been defined and specified in the monograph. On the basis of competence approach the author suggests the effective system of training future teachers to the associative teaching of English to younger pupils. The monograph is recommended for students, post students and teachers of higher pedagogical establishments, teachers of primary school and for everybody who is interested in teaching younger pupils.
Keywords: професійна підготовка; professional training; педагогічна підготовка; pedagogical training; фахова підготовка; special training; асоціативне навчання іноземних мов; associative teaching of the English language; компетентність; competence; майбутній учитель; future teachers