Законодавче та нормативно-правове забезпечення діяльності органів і установ виконання покарань в Україні - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2008)
Метою статті є визначення основних законодавчих і нормативно-правових засад діяльності органів і установ Державної кримінально-виконавчої служби України, на яку Законом України покладається завдання щодо здійснення єдиної державної політики у сфері виконання кримінальних покарань, згідно з основними принципами діяльності. In the article on the basis of analysis of legislative and normative-legal acts, basic directions of functioning of organs and establishments of implementation of punishments, connected with implementation and serving of punishments, and also social adaptation of persons, exempt from serving of punishments are defined.
The legislative and normative legal providing of activity of organs and establishments of punishment implementation in Ukraine
Keywords: Державна кримінально-виконавча служба України; законодавча база кримінально виконавчої системи; реформування системи виконання покарань