Польська мова - Сухарєва, Світлана Володимирівна; Яручик, Ольга Борисівна; Цьолик, Наталія Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Видання укладене згідно зі структурою програми викладання польської мови для студентів польської філології, студентів міжнародного та історичного спрямувань, які вивчають польську мову. Навчальний посібник передбачає основну роботу з матеріалами лексичного та граматичного характеру, з принагідним екскурсом у культуру та історію Польщі. Додатково подані тексти для домашнього читання, зразки ділового мовлення, основні фразеологічні одиниці, тести для контролю та самоконтролю відповідно до вимог контрольно-рейтингової системи оцінювання знань. Начальний посібник може стати підручним джерелом для всіх зацікавлених у вивченні польської мови. Праця призначена для різних вікових категорій, проте, з огляду на лексику, перевага надана студентській аудиторії.
Keywords: польська мова як іноземна; інтенсивний курс початкового вивчення; змістові модулі; самовчитель