Інформаційні технології управління проєктами в освітній і науковій сфері: силабус вибіркового освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Освітній компонент «Інформаційні технології управління проєктами в освітній і науковій сфері» належить до циклу вибіркових ОК, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо управління проєктами в освітній і науковій сфері за допомогою інформаційних технологій.
Мета викладання освітнього компонента – вивчення сутності інформаційних технологій управління проєктами як об’єкту дослідження та набуття компетентностей щодо їх використання для управління проєктами в освітній і науковій сфері. Основними завданнями освітнього компонента є: ознайомити здобувачів освіти із суттю, застосуванням інформаційних технологій управління проєктами; виробити практичні навички управління проєктами за допомогою комп’ютерної програми Microsoft Project/ProjectLibre.
Keywords: інформаційні технології; управління проєктами